tisdag, november 4

Levande ljus håller mörkret borta!

Det är så mörkt när man vaknar nu för tiden..
Det blir verkligen mkt mysigare att äta frukost när man har lite tända ljus omkring sig, eller hur?

Levande ljus i bakgrunden och nyheterna som rullar på tvn. Så ser ofta mina morgnar ut. Jag är en sån som stiger upp kl 6.30 trots att jag börjar jobba 10. Crazy, ja visst men det är så skönt att slippa stressa.


2 koppar kaffe sen är jag på benen=)
Passade på att beställa lite hos MiasOnline inför jul och det slank även ner kaffemuggar också. Det var förstås innan jag hade köpstopp=)

Något jag inte har köpstopp på är smink. Det är ett måste i den här familjen..
Hur skulle det se ut om jag gick omkring som om det vore Halloween varje dag. Nä, spackel är ett ont måste=)
Ser annars så trött ut...
Idag blir det att slänga pengar på en dyr Primer, suck varför började man ens sminka sig?=)

9 kommentarer:

Anonym sa...

De muggarna är så fina, smart att handla innan köpstoppet ;0) Nu är det ju snart dags att börja tänka på julklappar...

~Livet i byn

Vero sa...

De kopparna skulle jag med vilja ha. Och jag har inte köpstopp... Tror jag! *flin* Bäst att inte höra efter med plånbok, konto eller maken... hehe...

Tända ljus är verkligen mysigt!

Jane sa...

De där muggarna var ju väldigt snygga, de såg inte jag på hennes sida..hmm får kolla igen! puss och kram

Anonym sa...

De där Cult-muggarna är verkligen jättefina! Tyvärr kan jag inte motivera mig själv att köpa dem, eftersom vi har muggar & koppar i överflöd... Jag satsade på Filippa K muggar i somras istället... Hoppas att du fåren bra dag! KRAMISAR!!!

In my house sa...

Ååååå, vilket märke på Primern??? Jag ska köpa en sån imon!!!! Ja, visst ä de så,,, smink hit och smink dit!!! Lisa "min vän" och jag pratade igår om just smink,,, man börjar med nya saker,,, och då kan man inte sluta med det,,, så de tillkommer nytt hela tiden!! Tex primer... och i helgen ska jag prova lösögonfransar,, inte en hel rad,, utan såna som man sätter en och en ytters på ögonlocken,,, bara man inte blir beroende av de oxå.... =)
- Men duu, de ä la bra att man kan sminka sig,,, MÅNGA som hade behövt de, för att pigga upp!!! Sen så är det skönt när man är osminkad och tvunget måste till någon liten butik,,, då slipper man prata med folk, för ingen hälsar (dom känner inte igen en) hahaha..... Kram kram och skönt att de finns en till smink toka

Anonym sa...

Jag håller med om att levande ljus är ett måste under denna mörka årstid. De orange är jättefina!

Kram Anna

Fröken Fräken sa...

Det finns inte en enda kräm av något slag som kan dölja min röda näsa just nu. Jepp, Rudolf med röda mulen har kommit till stan! Annars är jag faktiskt inte så mycket för smink, det börjar klia i ögonen oberoende av vilken mascara jag använder.

Jag har ett visst kontrollbehov - typ att jag måste kolla att allt är avstängt och inga ljus brinner innan jag åker hemifrån. Så jag undviker tända ljus på morgonen, annars blir det väldigt mycket oro.. men det ser rackarns mysigt ut!!!

♥ Fyra årstider sa...

Vad skönt att slippa stressa..jag har två sådanaa mornar men då blir kvällen lång.
Kram Lotta

Pysselpralinen sa...

Vad fint!
Och mysigt låter det.
Jag är en sån där person som verkligen inte är duktig på att lägga mig i tid (skrivet kl 22.26...) samtidigt som jag är i stort behov av tillräckligt med sömn för att vara människa under dan. Därför försöker jag alltid sova så länge som möjligt. Vardagsfrukostarna blir inte som jag skulle vilja.

Däremot låter det som att du gör helt rätt som går upp tidigare, då får du ju ut lite mer av dan.

När jag jobbade i butik (underkläder & strumpspecialisten) hade vi öppet till 19 på vardagarna. Det är åt helsike för sent! Sen dess har jag alltid förfasat mig över orimligt långa öppettider.

När min kille jobbade på IKEA i Tyskland hade de butikerna öppet till 21-22 på lördagarna!!! Visserligen stängt på söndagen, men ändå. Söndagen är ju den dag man kan tjäna lite snabba cash. =)

Nej, jag förstår dig.

Det är lustigt för just nu känns det som att en liten julgran är det enda jag verkligen, verkligen vill ha i år. Jag köpte några väldigt söta julgrans "kulor" = fåglar i helgen och dom bara måste få vara framme i år!
Hur pyntar du din gran?