tisdag, februari 10

Lev nu inte sen..

Jag vet man ska leva nu inte sen.
Men jag kan inte hjälpa att längta till balkongdagarna när snön faller på utsidan..
Suck, vad är en bal på slottet=)



Bilderna är tagna med vår digitalkamera i somras en solig dag i Göteborg. Jag kan säga att jag försökte ta vara på alla dessa soliga dagar..
Är lite av en typisk svensk som kastar mig ut i solen med pickninckkorgen i högsta hugg.. alternativt badhandduken=)

19 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Wow! Vad fint ni bor alltså. Det ser såå mysigt och härligt ut. Jag är som du! Picknickkorgen i högsta hugg och ut och suga åt sig allt som solen har att ge. Det är ju inte allt för ofta den är framme eftersom sommaren är så kort.

Jag är såå sugen på att köpa kakao-ögon-tavlan. Min sambo verkade inte lika förtjust i den men jag kan nog lyckas övertala honom hehe.

Kram Josefin

Camillas nya hem sa...

Åh, Göteborg! Finaste staden, jag längtar verkligen dit. Ni ser ut att bo där i det nybyggda (vill inte skriva ut vad det heter), det är verkligen jättefint där! Mysigt! Åh vilket Göteborgssug jag fick i magen nu! :)

Anonym sa...

Härligt med sommar och sitta ute och fika.Er balkong ser verkligen härligt inbjudande ut. :D
I går när solen var framme var jag supernära att gå ut och sätta mig i lä i solen med en kopp kaffe....
Snacka om soldyrkare.
Ha en underbar dag. Kram kram

Ellinor S sa...

Ja, det finns nog inget mer sol och sommardyrkande folk än vi här uppe i Norden... Det är så lätt att tänka på allt man för tillfället inte har men man (jag i alla fall) mår mycket bättre av att vara tacksam i nuet (precis som din rubrik säger). Jag försöker leva efter den devisen och det går, men ibland blir det lite svårt...

Ha en underbar dag!

Proforma sa...

Jag längtar också...
Klart man ska leva i nuet men man vet ju att den varma tiden är i antågande och då måste man få längta. Det är ju då man lever upp lite grand!
Ha det gott!

millandante sa...

Jisses vad du får mig att längta till både våren och Göteborg...
Kram

Anonym sa...

I så fall är jag med typiskt svensk - kastar mig ut så fort solen visar sig!

Fröken Fräken sa...

Sicken utsikt! Klår min med råge, jag ser delvis ut över en garagelänga... tack och lov står lite buskar och blommor i vägen. Och om min blomälskande granne får som hon vill räknar jag med att garagelängan i sommar kommer att vara helt överväxt!

Jag finner det väldigt svårt att njuta av nuet när nuet består av tre triljoner ton snö och minus femton... det lägger liksom sordin på stämningen!

Nu är man frisk, lite trött, och nu tycker jag att det är dags för pyssellusten att vakna. Jag funderar just nu över lite olika gardiner...

Camillas dagar sa...

Oj, vilken mäktig utsikt. :)
Det är många som skriver om våren i dag, det verkar ha varit ljust på många ställen i landet. Här har vi en halvmeter snö, så våren känns låångt borta, även om man kan ana sig till att dagarna blivit längre och ljusare.
Kram kram!

Lisas inredningsblogg sa...

vilken utsikt!! men åhh ja sån e ja m, längtar efter väääärme! filten funkar men är ju inte alls samma sak som en het sommardag:) kram

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Ja du...det man inte kan få vill man alltid ha. Och när man väl har det vill man ha något annat. Och så går livet sin "stilla" gång... ;-)

Härlig utsikt ni har!

Pysselpralinen sa...

Du har så rätt, man ska leva nu och inte sen. Men när jag var i Göteborg nu i helgen var det så himla skönt att bara vara "hemma" och plötsligt så orkade jag inte leva nu längre, jag vill att sen ska vara nu! Jag vill flytta tillbaks nu! Jag är trött på att flytta runt och "göra karriär".
Dina bilder är ljuvliga och jag kan riktigt känna solvärmen i ansiktet när jag ser dem. Ni bor ju vackert alltså, kan tänka mig att det är en härlig lgh på sommaren!
Ok, nu får vi skicka mycket positivt energi över telepati så vi överlever dessa grå-kalla månader!!!

Anonym sa...

Vilken utsikt!!!!!!!!!!
Vilka coola converse du har i din header! Sånna skulle ja oxå vilja ha :)
Ha en bra dag!

Anonym sa...

Så fint, du gör helt rätt i att ta vara på de dagarna.

Som du skriver så blir man lätt hemmablind, jag är uppväxt vid Storforsen. Med säkerhet en av de vackraste platserna på jorden (enligt mig). Då är det lätt att bli hemmablind :0)

~Livet i byn

Jane sa...

Hej på dig, ja du jag ska ta några bilder å lägga upp så ska du se så mycket snö vi har, kan inte minnas att jag sett så mycket snö hemma nån gång...
puss o kram

Anonym sa...

Vilken fin utsikt ni har :) Jag längtar också jättemycket efter vår/sommar. Kändes nästan som vår en dag förra veckan. Idag snöar det, suck :(

Tineling sa...

Å vilken härlig utsikt ni har fån balkongen!!! Förstår att du längtar! Jag är också en soldyrkare!! Kram Tina

Jenny sa...

Vilka härliga bilder:)
Fin utsikt ni har!!
kram Jenny

Ninnie sa...

Åhh vad jag längtar.. Många dagar hoppas vi på till sommaren =)
Kram